Δείτε επίσης...

There are no translations available.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας

Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή σχολική χρονιά. Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ήδη, από τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα ευμετάβλητες συνθήκες που καλούμαστε όλοι και όλες να διαχειριστούμε, με στόχο την προστασία από τον covid-19, αλλά και τη συνέχεια της ζωής μας σε όλους τους τομείς. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική η συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών, για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την υγεία και την πρόοδο των μαθητών και των μαθητριών μας.

Αγαπητοί γονείς, η δική σας στήριξη και συνεργασία είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαραίτητη. Το παράδειγμά σας, θα οδηγήσει τους μαθητές μας σε μια «κουλτούρα» καθημερινής προστασίας, με το πλύσιμο χεριών, τις αποστάσεις , τη χρήση μάσκας και εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ. Η υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας στο σχολικό χώρο, είναι πράγματι δύσκολο εγχείρημα, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο, υγειονομικά και νομοθετικά απαραίτητο.

Εμπιστευτείτε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Είναι ικανοί και έμπειροι και να είστε σίγουροι/ες, πως θα διαχειριστούν την κατάσταση με τον καλύτερο παιδαγωγικά τρόπο. Η προάσπιση της υγείας αποτελεί υπέρτατο αγαθό και προϋπόθεση για το δικαίωμα όλων των παιδιών στην παιδεία και την εκπαίδευση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για το βάψιμο της εισόδου του σχολείου καθώς και μέρος των αιθουσών. Αποδεικνύεται με αυτές τις ενέργειές σας έμπρακτα ότι είστε συνοδοιπόροι στο δύσκολο αλλά ευχάριστο έργο μας. Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και Καλή Σχολική Χρονιά!

Με εκτίμηση ο Δ/ντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.