Δείτε επίσης...

Ανακοινώσεις

owl3owl1

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα των ανακοινώσεων.

Στο χώρο αυτό δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις του σχολείου.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε να την επισκέπτεστε τακτικά.

There are no translations available.

Αγαπητοί γονείς

 

Σας εύχομαι Καλή και Δημιουργική χρονιά!

 

Θα ήθελα αρχικά  να σας εκφράσω τις ευχαριστίες και να σας συγχαρώ για την ευαισθησία και την προθυμία που δείξατε στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων που τείνει να γίνει θεσμός για το σχολείο μας.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε συνεργασία με το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων σε άπορες οικογένειες του σχολείου μας, στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στη Μητρόπολη Ξάνθης και στον Ερυθρό Σταυρό.

Ένα άλλο θέμα για το οποίο θα ήθελα να σας ενημερώσω είναι η επαναλειτουργία του κυλικείου του σχολείου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από Δευτέρα 16/01/2011 θα επαναλειτουργήσει το κυλικείο του σχολείου.

Τα είδη που θα προσφέρονται στα παιδιά θα είναι τα προβλεπόμενα, πιστοποιημένα με ISO 22000 & ISO 17021 (πιστοποιητικά που έχουν κατατεθεί στο γραφείο μου) έτσι ώστε να είναι μέσα στα όρια που απαιτεί η πολιτεία για να καταφέρουμε αυτή η κατηγορία τροφίμων που απευθύνεται στις ευαίσθητες ηλικίες των παιδιών μας να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινές με τα ελάχιστα λιπαρά.

Για να διασφαλιστεί η διαρκής ποιότητα που απαιτείται  από ένα σχολικό κυλικείο θα ελέγχεται σε καθημερινή βάση από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από δασκάλους του σχολείου και κάθε μήνα θα συντάσσεται πρακτικό καλής λειτουργίας.

Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι πως ψωνίζοντας από το κυλικείο εμμέσως ενισχύετε και το σχολείο μας, αφού μέρος των χρημάτων διατίθενται στο ταμείο του σχολείου για να χρησιμοποιηθούν σε λειτουργικά έξοδα, κάτι που έχει αντίκρισμα και στη βελτίωση της ποιότητας της Σχολικής Ζωής που βιώνουν τα παιδιά σας.

Τα προϊόντα που θα προσφέρονται από το κυλικείο μας με τις τιμές που θα διατίθενται είναι τα εξής:

 

Τυρόπιτα 1,00€

Κουρού με τυρί 1,00€

Κασερόπιτα 1,00€

Ατομική στρόγγυλη ζύμη με κασέρι 1,20€

Ζύμη γεμιστή με κασέρι & γαλοπούλα   1,20€

Κουλούρι φρέσκο φούρνου με σουσάμι 0,40€

Σταφιδόψωμο φρέσκο φούρνου 0,90€

Κρύο σάντουιτς με κασέρι & γαλοπούλα 1,20€

Χυμός Πορτοκάλι 100% χωρίς ζάχαρη 0,90€

Γάλα κακάο 0,90€

Εμφιαλωμένο νερό 0,40€

 

Εν κατακλείδι, σας ενημερώνω πως η ιστοσελίδα του σχολείου μας 14dimxan.compulaw.gr επικαιροποιήθηκε και είναι διαθέσιμη να την επισκέπτεστε για να ενημερώνεστε για τα του σχολείου μας.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου διαθέσατε και βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Ο Διευθυντής του σχολείου

 

 

 

Ευάγγελος Θ. Σιάκας

Copyright © 2010-2011 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Designed and hosted by CompuLaw computers & peripherals.